Think pink at work!

 • Naočare-Sunglasses: Nisu brendirane-Non branded
 • Majica-T shirt: Zara
 • Sako-Blazer: Bershka
 • Cvet-Flower: New Yorker
 • Pantalone-Pants: Bershka
 • Sat-Watch: Swatch
 • Torba-Bag: Tašnarija
 • Sandale-Sandals: Replay

Drage devojke, da li nakon ovog posta i dalje želite snimak o kosi 🙂 ? Znam da razumete da postoje dani kada prosto morate nositi punđicu, koja mi se, pritom, jako dopada!
Veoma volim da nosim ovaj sako i pantalonice i sa roza i kajsija bojom dobija se, po meni, vrlo zanimljiva kombinacija za posao. Sandale sam kupila pre par godina, ali su mi i dalje šik i s obzirom da štikla nije visoka, vrlo su udobne za svakodnevno nošenje!
Dear girls, do you still want post about hair after this post 🙂? I know you understand that there are days when you just have to wear hair bun, wich I like very much!
I love wearing this blazer and pants and , in my opinion,  with pink and apricot color , it’s a very interesting combination for the job. I bought this sandals few years ago, but they are still chic, heels are not so high, so they are very comfortable for everyday wear!
Poljubac, Tatjana!  
Kiss, Tatjana!

Tatjana Werockfashion

55 Comments

 1. predivna kombinacija od glave do pete, a bez je odlicno uklopljeno roze detaljima, cvetic i cipele savrsene! Prezgodna i preslatka! Mozda sam preterala sa ovim prefiksom pre, ali zaista mislim tako!:)

 2. Jednostavno savršena kombinacija!
  Pink detalji su pun pogodak 😉
  Punđica ti divno stoji!

 3. Hehe, da zelim snimak. Ja bre zivim sa pundjom od kad imam bebu..i spavam, i setam i idem na veceru i u svatove..uvek sa pundjom..prosto je ne moguce drukcije, jer me sin hvata cim vidi dlaku i cupa!
  KOmbinacija je divna, volim sto si stavila roze detalje, posebno volim taj cvet!

 4. Totalno te razumem kad kazes da je nekim danima pundjica naprosto neophodna ( svi koji imaju kovrdzavu kosu znaju na sta mislim):) Sandale su divne 🙂

 5. Predivno i nezno! 🙂 Divno ti stoje sako i pantalonice sa sve roze detaljima i pundjicom! 🙂

 6. Thank you so much for following me! Follow you also!)))
  Great look, I like everything!))
  Kisses from Belarus)

 7. Nesto inspirativnije skoro nisam videla…Predivna si mi UVEK, sad pogotovo, tako je sve lepo i skladno i od tog cveta na reveru do noktica no nogama. BIG LIKE <3 mwaaahhh

 8. sve mi se svidja ,a najvise boja laka ,fenomenalno ide sa roze sandalicama.koji je to lak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *