Golden night

Nakit-Jewelry: Ivas margarita
Košulja-Shirt: H&M
Suknja-Skirt: Stradivarius
Tašnica-Clutch: Accessorize
Sandale-Sandals: Paris Hilton
Veoma toplo veče u Novom Sadu i nije bilo lako odabrati pravu kombinaciju. I inače za mene, kao tipičnu Vagu, izbor nikada nije lak. Nakon što isprobam nekoliko kombinacija i ustanovim da ja ustvari nemam šta da obučem 🙂 rešenje se nekako samo pojavi! Ovog puta odlučila sam se za omiljenu bež košulju i omiljene zlatne sandale sa vrtoglavo visokom štiklom i zaključila da mogu samo da budem zadovoljna ! Kako se vama čini?
It was very hot evening in Novi Sad and it wasn’t an easy job to find right combination. I am typical Libra, so it’s never easy for me to choose something. After I try few combinations and realize that I actually have nothing to wear 🙂 , somehow the solution comes! That time I decided to wear my favourite beige shirt and favourite golden sandals with extremly high heels, so I concluded that I can be nothing but satisfied! How do you like it?
Poljubac, Tatjana!
KIss, Tatjana!

Tatjana Werockfashion

52 Comments

  1. Gorgeous!! Love the shoes.. they arent a pop of color but they work in the same way to give some impact! Great thinking!

  2. Ja sam prosto zaljubljena u ove sandale , prelepe su …
    Dopada mi se ceo outfit i nakit ali sandaleeeee :))))

    xxx

  3. Cao, jel ti mozda studiras na Pravnom u NS? Ne moras da odg ako neces, ali zanima me 🙂 Stalno vidjam jednu devojku koja lici na tebe i zove se kao ti.

  4. Nema problema 😉 , definitvno nisam ta devojka 🙂 , zavrsila sam drugi fakultet pre 5 godina, doduse ove godine sam zavrsila master studije, ali na Ekonomskom 😉 !

  5. NISAM VAGA, ALI te u potpunosti razumem…:) a napravila si savršen izbor! i iako ne obećavaju najbolji kvalitet, volim noćne fotke i kombinacije najviše! a ova tvoja je savršena, od glave to pete, sve mi se jakooo sviđa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *