Green’n’beige

Haljina – Dress: Herve Leger (replica)
Tašna – Clutch : No name
Ešarpa  -Scarf: H&M
Sandale  – Sandals : Paris Hilton
Svadbena zvona! Spadam u devojke koje vole da ih čuju i koje sa nestrpljenjem iščekuju da čuju svoja :). Obožavam svabene ceremonije i veselja. Prošle nedelje sam bila na čak dve i jako sam se lepo provela. Na ovim slikama imate priliku da vidite šta sam obukla za jednu od njih. Haljinu mi je pozajmila kuma i jako sam joj zahvalna na tome. Prvi put sam imala priliku da obučem ovakvu vrstu haljina i moram prizati da mi se dopada kako stoji. Ovakav kroj haljine, velika i upadljiva ogrlica, ne previše uvijena kosa (ili neobavezna punđa) , visoke potpetice i kombinacija mora biti kako treba.
Fotografisala je Dana i nadam se da vam se dopada kako sve izgleda!

Wedding bells! I’m on of the girls who love to hear them and who is looking forward to hear hers :). I love wedding ceremonies and celebrations. Last week I was at two of them and I really had a great time. In these pictures you have a chance to see what I was wearing at one of them. I borrowed this dress from my friend (I was her the maid of honor two years ago) and I am very thankful to her for that. I had the opportunity to wear this kind of dress fot the first time and I have to admit I liked it very much. This kind of dresses, statement necklace, not too curly hair (or messy bun), high heels and combination must be nice.

Dana took this photos and I hope you like how it looks!

  
POLJUBAC, TATJANA!
KISS, TATJANA!

Tatjana Werockfashion

55 Comments

 1. Lepoto! Sve mi se svidja haljina, cipele, ogrlica. Odlican outfit za vencanje.
  Moram ti reci da sam malopre pogledala video o nezi kose i vecinu stvari koristim. Moram samo makadamia ulje da kupim <3

 2. STUNNING! THat necklace works perfectly with the dress. Green and cream is a perfect match!

 3. Haljina je s a v r š e n a, a ti si toliko lepa da nemam reči:) Ogrlica se sjajno uklopila. Kakva li ćeš tek biti kad budeš mlada :)))<3

 4. Uff ova haljinica kao da je krojena samo za tebe! Kako ti samo super stoji bez rijeci sam 🙂

 5. savrseno ti stoji ova haljinica!devojke ako mozete da mi kazete da li je shipping sa coco sajta za evropu 26e?ako jeste,malo im je to skupo u odnosu na cene garderobe.

 6. Predivnaaaaaa si zaista!! Savrsen outfit za vencanje, elegantno i sexy! 🙂
  <3

 7. Ja sam ovo vise propratila i na facebook-u 🙂
  Zaista prelepo izgledas … haljina, sandale , ogrlica , kosa = perfection 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *