Mix and match

Ovo mi je jedna od omiljenih kombinacija! Od kako sam dobila torbicu i suknju često i rado ih nosim!

Pročitajte moj tekst koji je i ove srede izašao na portalu Lepota i Zdravlje. Radi se o pametnoj kupovini :
 
Moram priznati da uživam u kupovini garderobe, ali možda još više uživam u pronalaženju idelanih komada.

Koji su to idealni komadi? Idealni su oni koje mogu sebi da priuštim, koji mi zaista trebaju, a koji izgledaju dobro i kvalitetni su. 
Imam granicu i odlično znam čime raspolažem. Iz tog razloga u svom plakaru nemam mnoge komade koje bih možda volela da imam, pre svega dizajnerske. Sa druge strane, nikada se ne bih odlučila da kupim kopije istih jer nema potrebe dokazivati svetu da imate nešto što zapravo ne možete da priuštite. Ne radite to, bolji ste od toga.  Radije utvrdite u kom slučaju se zaista vredi odreći nekoliko stvari zarad jedne, skuplje. Cena i kvalitet su uglavnom tesno povezani, ali dešava se i da brend odredi cenu. Ne kupujte na brzinu, odmerite dobro šta vredi, a šta ne…. NASTAVAK PROČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK!

Suknja-Skirt: HERE-OVDE
Košulja-Shirt: Zara
Sandale-Sandals: Paris Hilton
Tašnica-Purse: HERE-OVDE
Ftografije: – Photos by: Nemanja Dimitrić , Foto studio Color24

Tatjana Werockfashion

15 Comments

  1. such a great look, love the combo and the skirt is beautiful 🙂

    xxx

    anna from stylelovely.com/mimundonormal

  2. Suknja je predivna. Htela sam da te pitam, kako je porucujes, koja je procedura, koliko dugo cekas da stigne i kako mozes biti sigurna da si izabrala dobru velicinu? Hvala!

  3. U sustini trebalo bi da se registrujes na njihov sajt i ako, na primer, zelis suknju ukucas velicinu (pisu i mere za svaku s,m,l,…tako da uglavnom znas tacno da li ce da odgovara, nisam sigurna za "one size" velicine) i dalje pratis instrukcije porucivanja i placanja . Nakon uplate oni posalju u roku od nekoliko dana, a ceka se oko 15-20 dana. Dobijes i link da pratis posiljku. Troskovi u Srbiji su oko 500-600 dinara, zavisi od vrednosti itd. . 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *