Flower for summer

Malo je reći da je bilo vruće prilikom ovog fotografisanja, što se može primetiti po mom licu, ali i frizuri 🙂 ! 
Ipak, ono što me je “izvuklo” je svakako ova divna cvetna haljina kombinovana sa još lepšim detaljima.
Odlučila sam da je obučem i sinoć na proslavi povodom izlaženja 150. broja magazina Joy.  
Ukoliko me pratite na Instagramu već ste videle, a ukoliko ne, kliknite na ovaj LINK 🙂 !  Tom prilikom sam dobila sjajne MAC pokloncice, pa ću ovih dana tamo objaviti sve.
Minđuše koje vidite potražite klikom na link ispod fotografija. Još mnogo toga možete pronaći u on line prodavnici Fancy Jewellery. Minđuše, narukvice i ogrlice modernog diznajna po pristojnim cenama upakovane su u lepe kutije, što mi se posebno dopada jer možete i nekome pokloniti nešto od nakita. Takođe, za svaku porudžbinu preko 1.000 dinara ne plaćate isporuku. Tu su i brojne akcije, popusti, ali i nagrađivanja, pa ih obavezno zapratite na Instagramu i putem FB stranice!

Kako vam se dopada?

Prethodne nedelje na portalu magazina Lepota i Zdravlje imale ste priliku da pročitate mojih par saveta kako da preživite tropske temperature u gradu , a ukoliko niste možete to učiniti klikom na ovaj LINK!

P.S. Dobitnica sata iz prethodnog posta je  Marija D. , koja je pod rednim brojem 2 ostavila komentar za učestvovanje i putem sajta random.org izvučena 🙂 !

Haljina- Dress: OVDE-HERE
Tašnica – Purse: OVDE-HERE
Minđuše – Earrings : OVDE- HERE
Sandale-Sandals: Paris Hilton

Photos by: Nemanja Dimitrić, Foto studio Color24

Tatjana Werockfashion

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *