Šta obući za nedelju mode i novi video

Znate već da je moja omiljena modna manifestacija Serbia Fashion Week. Beograđani mi ne daju mogućnost da dobijem akreditaciju, pa sam odlučila da se više i ne snalazim kao ranije oko toga, već da u mom Novom Sadu uživam u sjajnim revijama. U Beograd ili u druge gradove ću uvek otići kod dizajnera koji me pozovu i koji uglavnom samostalno prave revije, kao što su Ines Janković i Biljana Tipsarević i….da ne skrećem više sa teme 🙂 !
Dakle, nedelja mode je aktuelna, a šta sam još pisala na tu temu, za portal Lepota i Zdravlje, pogledajte OVDE 🙂 !
Izvinjavam se unapred što su slike iz telefona i nisu najboljeg kvaliteta, ali želela sam sa vama da podelim nekoliko slika sa Instagrama i  nekoliko koje nisam objavila. Ovo su moji predlozi na temu : šta obući kada idete na modnu reviju 🙂 ! Nadam se da vam se dopada!

Naravno, detaljniji izveštaj sa fotografijama sa revija moćićete da pogledate u narednom postu.

Takođe, u dnu pogledajte novi video, koji se tiče trudnoće i prirodnog porođaja. Na društvenim mrežama i putem maila tražile ste to od mene, tako da se nadam da će moje iskustvo pomoći nekoj trudnici ili budućoj trudnici 🙂 !

DRESS-HALJINA: HERE-OVDE
JACKET-JAKNA: HERE-OVDE
PURSE-TAŠNICA: H&M
BOOTS-ČIZME: ZARA
Iskreno se nadam da pratite rad ovih devojaka, jer po mom mišljenju imaju jedan od najkvalitetnijih u svakom smislu sajtova kod nas – EDAYTORIAL!
COAT-KAPUT: HERE-OVDE
PURSE-TORBICA: HERE-OVDE
SHIRT-KOŠULJA: Bershka
JEANS-FARMERICE: Zara
SHOES-CIPELE: Zara

Tatjana Werockfashion

13 Comments

  1. Sve je divno i super ti stoji!! Moze li malo detalja kako naruciti garderobu sa tog sajta, da li se placa postarina dodatno, koliko se ceka i slicno…

  2. Sta mislis da snimis video o iskustvu sa narucivanja sa SheIn sajta?

  3. Tatjana, molim te mi reci koja je velicina tvog kaputa da bi imala orjentaciju za velicinu prilikom narucivanja ? 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *