Otvaranje H&M prodavnice i promocija Aroma Tea kozmetike

Drage moje,
prvobitna ideja bila je da utiske sa svih mesta na kojima sam bila pretočim u jedan vlog.
Ipak, kako imam kratak video sa otvranja druge po redu, a prve u centru Novog Sada, H&M prodavnice delim ga sa vama, dok utiske sa promocije Aroma Tea kozmetike i najave nove linije u saradnji sa Draganom Vurdeljom delim kroz fotografije.

H&M je brend koji zaista volim i retko kada prođem kroz prodavnicu, a da nešto ne kupim ćerki, mužu ili sebi. Apsolutno nisam očekivala da je novootvorena prodavnica u centru Novog Sada toliko lepa.

2016-05-12-16-46-12-223-1

Naime, reč je o palati Dunđerski i svako ko se nađe u mom gradu trebalo bi da pogleda o čemu se radi. Imala sam to zadovoljstvo da budem pozvana pre nego što je radnja otvorena za redovne kupce, dakle, uživala sam u svojevrsnom vip šopingu 😀 !

Kao i obično, kada je o novosadskim dešavanjima reč, bila sam sa Svetlanom, Enom, Jovanom i Milenom. Pogledajte deo atmosfere kroz kratak video:

Haljina koju sam nosila na otvaranju: OVDE!

Nakon nekoliko dana ponovo sam imala zadovoljstvo da prisustvujem lepom i važnom događaju za sve one koji vole kozmetiku.
Radilo se o prezentaciji prvog aromakozmetičkog standarda u Srbiji i svetu.

Najavljena je prva aromakozmetička linija, poznatog profesionalnog šminkera, Dragana Vurdelje,  pod nazivom “DV cosmetics” za septembar mesec.

20160518_190853

AROMATEA žig/standard postavlja visok standard u definiciji prirodnih kozmetičkih proizvoda i sirovina, izdvajajući aromakozmetiku kao posebnu kategoriiju, i aromaterapeutske preparate kao kozmetiku sa posebnom namenom

Možda se sećate da sam pre nego vremena pričala o Aroma Tea kozmetici.
Ako se ne sećate, pogledajte OVDE .
Hvala Šmizletina na fotografijama 🙂 !

20160518_190949 20160518_191130 20160518_192240 20160518_192350-1
Majica koju sam nosila: OVDE !

Ljubim vas do narednog puta!

Tatjana Werockfashion

4 Comments

  1. Samo da ti kazem da moras da otkljucas video, ne vidi se na tvom yt kanalu vec iskljucivo ako se kikne na njega sa tvog bloga 😉 Inace, predivne ste <3

  2. Predivne fotografije baš kao i tvoj outfit. Pozdrav iz sunčane Hrvatske !

    Novo na UNIQUEYEAH !
    uniqueyeah.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *