Cool & Chic + Modern Fairytale by Biljana T.

Ponekad želim da se osećam potpuno cool i onda biram ovakve kombinacije.

Uskoro ću morati da promenim dužinu jakne, međutim, tunike i čizme preko kolena uvek rado biram!

Nadam se da vam se kombinacija dopada i obavezno obratite pažnju na novu kolekciju moje drage drugarice Biljane, u drugom delu posta!

If you want to look cool and chic at the same time you can’t go wrong with overknee boots and plaid shirt dress.

My dear friend, Biljana, has amazing new collection. Check out in the second part of this post!

dsc_3953

dsc_3971

dsc_3972

dsc_3974

Kožna jakna/ Leather jacket: Calvin Klein

Košulja-tunika / Dress-shirt : klik ovde / click here

Čizme / Overknee boots: Zara

Ranac / Backpack: klik ovde / click here

Black Friday & Cyber Monday p to 80% DISCOUNT – Check out!


“MODERN FAIRYTALE”
by Biljana Tipsarević
1
Najnovija kolekcija za sezonu jesen 2016./zima 2017. godine pod nazivom “Modern fairytale” modne dizajnerke Biljane Tipsarević, raspiruje maštu savremene žene.. Kolekciju karakteriše i iskrena želja kreatorke da svaka dama može pronaći model u kojem će predstaviti najbolju verziju sebe. 
2
Modeli iz kolecije “Modern fairytale” ističu lepotu ženskog tela, ali potenciraju i njenu unutrašnju snagu i jedistvenost. Prozračne haljine od tila i čipke sa ručnim vezom, plišane haljine sa širokim kožnim kaiševima i svevremena odela mogu pronaći mesto u svakodnevnim, ali i najsvečanijim prilikama svih dama. Svečane i elegantne haljine naglašavaju sofisticirani seksipil i mističnost. 
15
Pliš, kao apsolutni trend ove sezone, zauzima najznačajnije mesto u novoj kolekciji. Odela od plisha će privući sve devojke i žene koje žele da su uvek u trendu i znaju maštovito da kombinuju trendi komplet sa prozračnim bodijima. Plišane haljine u kombinaciji sa kožom i čipkom su pravi izbor za svečane trenutke u kojima ćete se osećati jedinstveno i drugačije. Posebna pažnja je i u ovoj kolekciji poklonjena kaputima od najkvalitetnijih materijala, koji su dostupni u nekoliko aktuelnih boja u tekućoj sezoni. 
11
 Linija odela u kolekciji  “Modern farytale” su savršen izbor za poslovne žene, kao i za sve dame koje žele da izgledaju drugačije u posebnim prilikama ističući svoju snagu i samopuzdanje.
Još jedna karakteristika svih kolekcija dizajnerke Biljane Tipsarević su i materijali najvišeg kvaliteta: pliš, čipka, a kao novina tu je i til sa ručno vezenim motivima koji su insirpisani lepotom prirode. U kolekciji dominiraju zelena, tamno ljubičasta, crna, bordo, petrolej, plava i boja maline.
16
Svi modeli iz najnovije i basic kolekcije  dostupni su na prodajnim mestima u  Beogradu, Nišu, Podgorici i Cirihu, a zbog velikog interesovanja iz inostranstva u najavi je i online shop.

 

 

 

Tatjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *